Ανακαλύψτε το απόλυτο προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας...

το Cloud Cloth αφαιρεί μακιγιάζ, μάσκες και άλλα προϊόντα με ευκολία αφήνοντας το δέρμα τέλεια καθαρό!

Αίσθηση καθημερινού spa...

Το Cloud Cloth έχει δύο πλευρές, το καθένα με τη δική του μοναδική υφή. Η μία πλευρά είναι απαλή και κατάλληλη για το πιο ευαίσθητο δέρμα - ακόμα και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. H άλλη πλευρά απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για να ενθαρρύνει μια καθαρή και άψογη επιδερμίδα. 

Με οικολογική συνείδηση...

Το Cloud Cloth είναι κατασκευασμένο από αγνό βαμβάκι και είναι πραγματικά (πραγματικά) καλό για το δέρμα σας. Χρησιμοποείται πολλές φορές προσφέροντας πάντα το ίδιο αποτέλεσμα και έτσι δεν επιβαρύνετε το περιβάλλον αλλά ούτε και το πορτοφόλι σας.

Σωστή περιποίηση...

Σε αντίθεση με τα υγρά μαντηλάκια προσώπου που μπορεί να αλλοιώσουν τα φυσικά επίπεδα PH του δέρματός σας, το Cloud Cloth βοηθά στην ενυδάτωση καθώς καθαρίζει την επιδερμίδα σας και την προετοιμάζει για να απορροφήσει στο έπακρο την καλλυντική σας περιποίηση και να ενισχύσει τα οφέλη της ενυδατικής κρέμας και των serum.

Χρήση...

Μέσα σε κάθε συσκευασία θα βρείτε 3 Cloud Cloth τα οποία χρησιμοποιείτε με το αγαπημένο σας προϊόν ντεμακιγιάζ. Πλένονται στο πλυντήριο στους 40C χωρίς να αλλοιώνονται και κυρίως χωρίς να συγκρατούν ουσίες από τις προηγούμενες χρήσεις.

Για να ζήσετε κ εσείς την εμπειρία του Cloud Cloth κλικ εδώ