Σχεδιασμένα από γυναίκες για τις γυναίκες, τα προϊόντα Moxie έχουν στόχο να αντικαταστήσουν τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής όπως τα ξέραμε μέχρι τώρα. 

Είχα βαρεθεί να κρύβω στο μπάνιο μου αντιαισθητικά πακέτα από τέτοια είδη που μου χαλούσαν τη διάθεση και ήμουν σίγουρη πως το ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλες γυναίκες. Κουράστηκα να ψάχνω τρόπους να μετάφερω τη σερβιέτα μου σε δημόσιο χώρο και να πετάω αχρησιμοποίητο το ταμπόν επειδή αλλοιώθηκε μέσα στην τσάντα μου. Μέτα από ερεύνα κατέληξα στο συμπέρασμα πως στην αγορά υπήρχε μεγάλη ανάγκη για προϊόντα γυναικείας υγιεινής που να συνδυάζουν απορροφητικότητα, υγιεινό κάλυμμα, φιλική προστασία προς το δέρμα και τέλεια συσκευασία”, σχολίασε η δημιουργός της Moxie Mia Klitsas, και έχει δίκιο.

Οι εν λόγω σερβιέτες και ταμπόν έχουν κατά μέσο όρο 50% περισσότερο βαμβάκι, 50% λιγότερη κόλλα, 50% λιγότερο πλαστικό και 80% περισσότερη απορροφητικότητα, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν αρκετά από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά προϊόντα. Η σύσταση τους  τα καθιστά φιλικά και ιδανικά ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Επιπλέον, οι συσκευασίες (πλην του Overnight pads) περιέχουν μεταλλική ανακυκλώσιμη θήκη για εύκολη και διακριτική μεταφορά παντού.

Οι γυναίκες αξίζουν πραγματικά το καλύτερο και τα προϊοντα γυναικείας υγιεινής δεν θα πρέπει να αποκλίνουν από το καλύτερο. Με τις MOXIE δεν θα σας περάσουν οι πόνοι περιόδου αλλά υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να αισθάνεστε βολικά, κομψά και καθαρά εκείνες τις μέρες του μήνα”, συμπληρώνει η Mia.

Moxie
Moxie

Moxie

press to zoom
Moxie
Moxie

Moxie regular and super tampons

press to zoom
Moxie
Moxie

Miss Moxie mini tampons

press to zoom
Moxie
Moxie

Moxie tins in bag

press to zoom
Moxie
Moxie

Moxie

press to zoom
Moxie
Moxie

Moxie

press to zoom
1/1

Τα MOXIE αποτελούνται από 6 διαφορετικά προϊόντα και καλύπτουν κάθε ανάγκη του γυναικείου κύκλου.

Για να δείτε τα συνεργαζόμενα μας καταστήματα, κλικ εδώ

Για να δείτε όλη τη σειρά προϊόντων MOXIE, κλικ εδώ

Για πληροφορίες σχετικά με τη χονδρική πώληση, κλικ εδώ

Ακολούθησε τη MOXIE στα social media και γίνε μέλος στην πιο girly gang των Moxettes!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

instagram feed